Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

3 jongeren zwaargewond bij steekpartij aan station Geel : verdachte opgepakt - oproep politie - update

station Geel archief

Bij een steekpartij aan het station van Geel zijn rond 17u vanmiddag 3 zwaargewonden gevallen. Dat bevestigt burgemeester Vera Celis, die zegt dat bij deze vechtpartij de betrokkenen minderjarig zijn, en bij de Antilliaanse gemeenschap behoren.   Er zouden zo'n 50 jongeren bij de vechtpartij betrokken zijn.

De slachtoffers zijn kritieke toestand naar het Ziekenhuis Geel gebracht.

In de nabije buurt van het station Mol is een bebloed mes gevonden.  De dader heeft vermoedelijk de trein naar Mol genomen.  Politie is massaal aanwezig aan beide stations.  Het gerechtelijk onderzoek loopt volop.

UPDATE  19.22u :

Er zou één verdachte in Geel zijn opgepakt.  Eén slachtoffer is zwaargewond geraakt, ook twee anderen zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht.  Dinsdag verschijnt de verdachte voor de onderzoeksrechter.

Eén van hen is een minderjarige.  Het gaat om minderjarigen, allen zijn afkomstig van buiten Geel, maar lopen wel school in Geel.

De lokale politie gaat nu iedere dag patrouilleren in het station Geel en de hele buurt.

Update 23/04 - 08.10u

Een tweede verdachte werd dinsdagochtend opgepakt. Het gaat om een minderjarige die gewond geraakte bij de feiten, een 16-jarige jongen uit Herentals. Hij is intussen stabiel maar wordt nog in een kunstmatige coma gehouden in Ziekenhuis Geel.

 

Oproep voor getuigen < politie

Vandaag maandag 22 april deed zich rond 17u een grote vechtpartij voor aan het station in Geel. Hierbij vielen drie gewonden. De politie is op zoek naar getuigen.

Heb jij iets gezien? Neem dan contact op met de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout op het nummer 014 56 47 00 of via mail op pz.glm.opsporingen@police.belgium.eu.

 

 

Politiezone Geel - Laakdal - Meerhout

Politiezone Geel - Laakdal - Meerhout

Stationsplein 43, Geel, België

station Geel archief

Deel dit artikel